Een opleiding bij Fabius

Ben je op zoek naar een plek waar je een goede opleiding kan volgen? Bij deze opleidingsschool profiteer je als klant van meer dan vijfentwintig jaar ervaring. Bovendien zit er altijd wel een opleidingscentrum bij jou in de buurt: er zijn namelijk meer dan 50 verschillende locaties, van waaruit de meest uiteenlopende opleidingen verzorgd worden voor volwassenen van alle leeftijden. Welke cursus, training of opleiding je ook zoekt: grote kans dat je het bij Fabius kunt leren. Ieder jaar zijn er duizenden mensen die gebruik maken van deze mogelijkheid: dus waarom zou jij dat niet ook doen?

Een goede opleiding is van belang

Nederland wordt steeds meer een kenniseconomie. Om te kunnen blijven concurreren, wordt het dan ook steeds belangrijker dat je een goede opleiding op zak hebt, waarmee je aan de slag kan in het bedrijfsleven. Mensen met opleiding zijn nou eenmaal veel meer waard voor berdrijven en instellingen: ze werken sneller, beter en efficiënter en lossen problemen bovendien zelf op. Door je kennis te vergroten maak je dan ook kans op een leukere en beter betaalde baan. Met Fabius opleidingen investeer je dan ook in je toekomst, door precies de opleiding te volgen die past bij jouw wensen en eisen.

Aan de slag zonder vooropleiding

Mensen maken zich vaak zorgen dat het moeilijk is om een opleiding te vinden die ze gewoon kunnen volgen, zonder dat ze enige kennis van zaken hebben. Bij Fabius hoef je je daar echter geen zorgen om te maken. De meeste opleiding zijn zo in elkaar gezet, dat je ze vrijwel zonder vooropleiding kunt doen. Beheers je de Nederlandse taal voldoende, dan kun je vaak al binnen een half jaar een diploma op zak hebben – dat vervolgens als basis kan dienen voor vervolgopleidingen, waarmee je je nog aantrekkelijker maakt op de arbeidsmarkt.